Wednesday, August 03, 2011

Magnolia "The winner takes it all" collection


The new Magnolia "The winner takes it all" stamp collection is out now and they are lovely !! ; )
-------------------
I also have three questions and I hope you guys can help !?

1. Does anyone have an idea when the new Magnolia Ink magazine comes out, I know it's this month... but a month can be so long hahaha... lol ! =P

2. Does anyone of you know what Pauline (designer a.k.a Magnolia mother) looks like !?!?

3. And do anyone of you have webshop (links) for me where I can order charms (bedeltjes) for cardmaking !?!?

Thanks !! = )
~♥~Corianne~♥~

2 comments :

Helga said...

Hoi Corianne,

Allereerst wil ik natuurlijk even weten hoe het met je gaat, al weer wat minder pijn en misschien al weer een beetje zin in een kaartje maken of Magnolia inkleuren? Ik hoop van harte dat je langzaam maar zeker aan het opknappen bent.
En op je eerste 2 vragen kan ik geen antwoord geven, maar op de vraag voor de charms wel. Ik ben er namelijk ook op aan het wachten tot ze (binnenkort) op de website van Gepke komen; Your Zoap. Ze krijgt namelijk zulke prachtige bedeltjes....als je een voorbeeldje daarvan wilt zien moet je eigenlijk even kijken naar de laatste kaartjes die ik plaatste vorige week op het blog www.kaartenmakerij.blogspot.com, daar heb ik ze gebruikt aan de strikken.
Liefs,
Helga

CorianneDesign said...

Goedemorgen Helga, het gaat steeds wat beter... kan nog niet hobbiën (kan niet bukken of in elkaar zitten nog) maar ik lig oude dozen uit te zoeken, haha ; )
Vandaag (straks) terug naar het ziekenhuis voor een controle, hopelijk hebben ze een oplossing tegen dat wondvocht want daar word ik knetter van =/

Leuk dat Gepke bedeltjes gaat verkopen !! = )
Ik ga zeker kijken op je blog ; )
Thanks !!

Knuffie Corianne